selective focus of baked muffins in a muffin tin

Veganske muffins

Er du i humør for å bake noe godt i dag. Prøv disse veganske sitronmuffinsene!

INGREDIENSER:

🧁 26 g Formula 1 Shake Vanilla Cram

🧁 1 måleskje Herbalife Havre/Eplefiber

🧁 1 ss (14 g) Protein Drink Mix

🧁 2 1/2 kopper selvhevende mel

🧁 1 ss valmuefrø

🧁 1 ts bakepulver

🧁 1 sitron (skall og juice)

🧁 1 klype salt

🧁 1/2 kopp eggerstatning (eller tilsvarende for 3 egg)

🧁 1 kopp sukker

🧁 1/2 kopp rapsolje

🧁 1/2 kopp mandelmelk (eller soyamelk)

FREMGANGSMÅTE:

Forvarm ovnen til 177 °C og kle en 12-koppers muffinsform med papir eller silikonfôr. Visp sammen Formula 1 Shake, Protein Drink Mix, mel, valmuefrø, bakepulver, sitronskall og salt i en stor miksebolle.

Følg instruksjonene på pakken til eggerstatningen for å lage tilsvarende 3 egg og visp lett i en bolle for å skumme opp. Visp inn sukker, olje og sitronsaft. Fortsett og visp lett, tilsett væsken til de tørre ingrediensene i bollen. Visp inn melken og fortsett å vispe til røren er tykk og klumpfri.

Dette bør skje ganske raskt: Hell muffinsblandingen i formene. Fyll hver to tredjedeler full. Bank lett på boksen på benken for å sette blandingen. Sett brettet inn i midten av ovnen og stek i 20 minutter. Muffinsene er klare når de er hevet, gyldne i fargen og faste i midten når de trykkes lett. Ta ut av ovnen og la avkjøle i brettet. Pynt etter ønske.

Gir 12 muffins.

Nå vet du hva du tar med deg til familiesammenkomsten!

Legg inn en kommentar